Goederenlift als oplossing voor de kantine van CSE Zwolle

Het CSE oftewel Centre for Sports & Education, onderdeel van de Landstede Group, is een school voor topsporters. Als topsporters in opleiding willen de leerlingen het beste uit zichzelf halen en iedere dag beter worden. In dat proces is inspirerende, deskundige en intensieve begeleiding essentieel. Met het Centre for Sports & Education is een opleidingsplek gecreëerd, waar veel aandacht is voor de ontwikkeling van ieders individuele (sport)talenten.

Goederenlift voor bevoorrading van kantine

Al deze sporters moeten natuurlijk ergens eten. Dit gebeurt in de kantine van het Centre for Sports & Education en deze is gelegen in de kelder. De etenswaren die geleverd worden moesten eerst over een trap naar de kelder.

Wij hebben het vertrouwen gekregen om ze te adviseren. Samen hebben we gekeken naar een praktische oplossing om het (onder andere) bevoorraden van de kantine gemakkelijker te maken. Hiervoor is gekozen voor een oplossing met een goederenlift. Deze goederenlift staat buiten gepositioneerd. Op de plek waar eerst de oude trap stond staat nu een kolomlift.

Wilt u ook advies op maat?
Wij denken graag mee aan de beste oplossing voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op.