Op maat gesneden onderhoudscontracten voor heftrucks

Professioneel onderhoud van heftrucks is om twee redenen van levensbelang. Met periodieke onderhoudsbeurten en een jaarlijkse keuring verlengt u allereerst de levensduur van uw heftruck. Zo voorkomt u dat het productieproces onnodig stil komt te liggen. Daarnaast bent u als werkgever volgens de Arbowet verplicht om voor een veilige werkplek te zorgen. Deze verplichting houdt ook in dat u uw heftruck door een BMWT-gecertificeerde instantie moet laten keuren. Frencken Handel en Service adviseert zijn klanten om te kiezen voor onderhoudscontracten op maat. Als u hiervoor kiest, heeft u geen omkijken meer naar reparaties, onderhoudsbeurten en periodieke keuringen.

Heftruck in topconditie

Bij de heftrucks die Frencken verkoopt, heeft u recht op de standaard fabrieksgarantie. Treedt er binnen deze garantietermijn een kink in de kabel op, dan verhelpen onze service- en onderhoudsmonteurs adequaat en accuraat een storing. Bij intensief gebruik van uw heftruck treden er uiteraard vaker storingen op. Ook als de garantietermijn verstreken is. Vanzelfsprekend wilt u deze storingen tot een minimum beperken. Professioneel onderhoud – in combinatie met de jaarlijkse keuring – houdt uw heftruck in topvorm. Zo voorkomt u op preventieve wijze storingen en u verlengt de economische levensduur aanzienlijk.

Twee soorten onderhoudscontracten

Frencken hanteert twee verschillende soorten onderhoudscontracten voor heftrucks: standaardcontracten en maatwerkcontracten. Kiest u voor het standaardcontract, dan kunt u onze service- en onderhoudsdienst op afroep inschakelen. Voor kleinere bedrijven én bij minder frequent gebruik van uw heftruck voldoet dit contract prima. In de meeste gevallen adviseert Frencken Handel en Service een op maat gesneden onderhoudscontract. Vooral grotere bedrijven en MKB-bedrijven plukken de vruchten van deze maatwerkcontracten.

Inhoud onderhoudscontracten op maat

Met een op maat gesneden onderhoudscontract bekommert de service- en onderhoudsdienst van Frencken zich om de onderhoudsbeurten, de reparaties en de periodieke keuringen van uw heftruck. U krijgt een seintje wanneer uw heftruck aan de beurt is voor een onderhoudsbeurt of keuring. Onze gecertificeerde keurmeesters voeren de verplichte BMWT-keuring uit. De inhoud van de maatwerkcontract verschilt van klant tot klant. Op basis van het type heftruck en het aantal draaiuren zetten we de voorwaarden en de specificaties op papier. Vervolgens nemen we voor een fixed price de onderhouds- en servicebeurten voor onze rekening. Zowel bij huur als koop kunt u kiezen voor een maatwerkcontract. Bij langere verhuurperiodes verdisconteren we de prijs van het onderhoudscontract in de huur of lease.

Afspraak maken voor onderhoudscontract voor heftrucks?

Frencken beschikt over een eigen servicedienst die bestaat uit ervaren onderhouds- en servicemonteurs. Stuk voor stuk werken ze snel, accuraat en vakkundig. In onze goed uitgeruste werkplaats in Eindhoven onderhouden, repareren en reviseren ze uw heftrucks.  Het is ook mogelijk om de benodigde werkzaamheden op locatie uit te voeren. Desgewenst voeren ze deze werkzaamheden ook op locatie uit. Heeft u interesse in een onderhoudscontract voor heftrucks of wilt u meer informatie hebben over de inhoud en de maandelijkse kosten? Bel (040) 251 73 99 of neem contact met ons op om een afspraak te maken.