Verhuur interne transportmiddelen

Transportmiddelen zoals heftrucks, reachtrucks, pallettrucks, stapelaars of orderpickers spelen een belangrijke rol in de logistieke processen binnen uw bedrijf. Om de continuïteit van deze processen te waarborgen, verhuurt Frencken Handel en Service voor korte of langere periodes een breed scala aan interne transportmiddelen. Huur is aantrekkelijk om een piek in de productie op te vangen, om te anticiperen op seizoensinvloeden of als vervanging bij reparatie of onderhoud. U kunt onze interne transportmiddelen huren voor een of meerdere dagen, weken of maanden.

Producten in de verhuur

Behalve voor interne transportmiddelen kunt u bij Frencken Handel en Service ook terecht voor de verhuur van:

  • Compressoren
  • Slangen
  • Hak- en breekhamers

Kwaliteit en service

Alle producten die we verhuren, worden zorgvuldig onderhouden en eventueel gerepareerd door onze service- en onderhoudsmonteurs. Ook bij verhuur kunt u dus vertrouwen op de kwaliteit van A-merken en de hoogwaardige service die u van Frencken Handel en Service gewend bent.

Afspraak of advies?

Wilt u graag een of meerdere transportmiddelen huren? Of bent u geïnteresseerd in de huur van andere producten? Onze adviseurs geven u graag tekst en uitleg over de mogelijkheden, lengte van de verhuurperiode en de huurvoorwaarden. Neem via +31 40 251 73 99 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact op om een afspraak te maken.

Zoeken
Advies op maat
Volg ons via

        

Impressie FHS
Frencken-8.jpg

Naar online certificaten