Dieselgedreven compressor

We werden gebeld door een bekende klant van ons of we met hen mee konden denken aan een mobiele compressor oplossing. Natuurlijk kunnen wij dat!

Voor deze klant in de isolatiewereld mogen we alweer de derde, nieuwe machine leveren. Dit keer een nieuwe diesel aangedreven Atlas Copco XATS68KD compressor. Dit type diesel compressor komt uit de zogenaamde 8-serie mobiele Atlas Copco compressoren. De reden voor de klant om dit type compressor te kiezen is om de juiste combinatie tussen druk en capaciteit tijdens specifieke werkzaamheden te waarborgen. Het merk Atlas Copco is wereldwijd marktleider in industriële productiviteitsoplossingen.

Atlas Copco compressor

Deze Atlas Copco compressor levert 3,7 cub/min bij een druk van 10,3 bar. Maar dit is niet de enige optie. Wij bieden meerdere uitvoeringen en opties waaruit u kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld aan opbrengsten van 2-2, 5-3-3, 5-4 en 5 cub/min. Al deze diverse uitvoeringen zijn te leveren onder de 750 kilo totaalgewicht. U heeft zelf de keuze of u hem wilt met of zonder kenteken.